Nuffnang Gadget

August 10, 2015

Kenangan Bercuti Di Korea...

Harini bila nampak blogger Ben Ashaari upload gambar-gambar di Korea, teringat pengalaman Alycia bercuti di Korea 2 tahun lepas...
masa tu Alycia dapat tajaan dari Syarikat Hai O Marketing, sebagai satu bonus untuk semua pengedar yang berjaya ...

jom lah throwback tempat-tempat yang best kat Korea...

-- National Folk Museum --

-- Gyeongbok Palace --

-- Lotte World --

-- Hanok Village --

Ada banyak lagi, rupanya banyak gambar tak transfer lagi dari kamera...
bagi korang yang teringin nak bercuti ke oversea, Korea salah 1 tempat yang wajib pergi...
Insya Allah, nak tunggu peluang bercuti 1 family nanti...


4 yang komen:

Fatihah Fazlin said...

singgah sini dari segmen blogwalking kak mia..:)

Eintan Nurfuzie said...

klu de kesempatan ciken tringi nk kesana

Azhafizah Md Nor said...

seronok dapat pergi korea kan kak..fiza je lom ada rezeki lagi jejak korea

iffah hussin said...


Tempat yang sama Bonde... lawati di Korea, rindu nak ke Korea lagi...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com