Nuffnang Gadget

August 7, 2015

Lamanya Tak Pergi Bercuti ...

semalam masa borak-borak dengan en Ajip kat balkoni rumah sempat cakap kat en Ajip...
"lama yer pa kita tak pergi bercuti..."
"lagi-lagi ada adik Zhafran ni, belum pernah bawak Zhafran bercuti lagi..."

sekarang nak pergi bercuti pun kena plan betul-betul...
lagi-lagi dah ada anak kecik ni...
sekarang Zhafran baru 7 bulan...
Insya Allah hujung tahun nanti dah 11 bulan boleh lah kot pergi bercuti...
sekarang ni pun Abang Adam dah sibuk cakap "mama, dah lama kita tak tido hotelkan mama..."
alololo, tido hotel tu maknanya bercutilah tu kat Abang Adam...

jom imbas kembali gambar-gambar kenangan yang terkahir pergi bercuti...

-- percutian ke Bandung ... yang ni bulan Julai 2013... memang Bandung salah satu tempat nak kena repeat balik... tak puas shoping --

-- percutian ke Legoland bulan Mac 2014 ... ni salah satu tempat yang Abang Adam sibuk nak pergi.. peminat Lego katakan --

-- Percutian Kuantan bulan Januari 2014.. percutian yang unplan sebab ikut en Ajip ada job wedding... singkat tapi seronok --

ok nak intai-intai jap nak pergi kat mana ni...
maybe ambik destinasi dekat-dekat dulu kot bawak adik Zhafran merasa tido hotel hehe...


2 yang komen:

Eka Tikah said...

wahh bestnya pergi bercuti. kite lama dah tak pergi bercuti. hehe. tringin tu ade, cuma masa tu takde ><

Azhafizah Md Nor said...

plan leklok so dapatlah bercuti dengan seronok :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com