Nuffnang Gadget

August 9, 2015

Sesekali Melayan Majalah Impiana...


Minggu lepas masa pergi kat MPH Alamanda ternampak pulak Majalah Impiana ni...
selalunya Majalah Impiana ni bukanlah salah satu majalah wajib yang perlu dibeli...
tapi masa membelek tu tertarik pulak dengan dekorasi yang dipaparkan...
Isu bulan ni adalah Inspirasi Hias Ruang Sempit...
ha, sesuai sangat ni...
maklumlah Alycia tinggal di apartmen...
bolehlah kot-kot nak tiru idea dekorasi tu...

bagi korang yang nak layan Impiana secara online, boleh klik link kat bawah ni :


2 yang komen:

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

hai dear, dtg singgah dr blog mia liana :) sambil follo #1107

Azhafizah Md Nor said...

suka tengok deco² ni so ada idea nak deco rumah sendiri :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com