Nuffnang Gadget

August 13, 2015

Status Alexa Blog Myalycia ~ 12 Ogos 2015...

Adoi, malu pulak kak Alycia korang ni nak tunjuk status terkini rank Alexa...
tahun ni belum lagi dapat angka yang membanggakan...
semuanya nombor besar-besar...
Alhamdulilah, bulan Ogos 2015 ni baru dapat kecikkan nombor dan tersenarai dalam rank di Malaysia...

so, semalam 12 Ogos 2015 nilah status Alexa yang dicapai...




ranking terbaik Blog Myalycia adalah pada 25 April 2014...

Status pada 25 April 2014 :
Global Rank : 881,266
Rank in Malaysia : 4,678

wah, target lepas ni nak capai balik ranking macam tu, malah nak lebih baik lagi di bawah 1000 blog terbaik di Malaysia...
cayok-cayok Alycia...

korang pun bole check rank blog korang...
caranya klik kat SINI dan masukkan url blog korang dan tekan go ;)


1 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

InshaAllah akan bertambah baik nanti..teruskan usaha kak :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com