Nuffnang Gadget

September 19, 2015

Hasgtag #chefMyAlycia...


Assalam dan selamat berhujung minggu semua...

Alhamdulilah, bila tengok-tengok balik akaun Instagram terbuka pulak hasftag #chefMyAlycia...
tak sangka dah ada ada 110 post tentang masakan...
masakan biasa-biasa jer yang kak Alycia masak untuk family tersayang...
bangga pulak rasanya hehe...

walaupun bukan chef hebat, tapi tetap bangga jadi chef di dapur kak Alycia...
jadi chef untuk suami dan anak-anak tersayang...
Semoga minat dan kerajinan untuk memasak ni biarlah ada sampai bila-bila...
ha gitu kekdahnya hehe...

siapa yang nak follow Instagram kak Alycia jom lah follow @myalycia...
nanti kak Alycia cepat-cepat approvekan yer ;)



2 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

seronok tengok resepi sendiri dah banyak macam ni kan :)

MNM said...

Mak-mak betul. Apapun, menanti jemputan kendiri open house

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com