Nuffnang Gadget

September 20, 2015

Makan Satay Lilit...


Sebenarnya ternampak sepupu lunch dengan wife dia kat Restoran Bumbu Bali di Facebook...
terus cakap teringinnya nak makan satay lilit sebab kat Bumbu Bali yang ada satay lilit ni...
Alycia pernah merasa satay lilit ni masa bercuti ke Bandung dulu...
memang sedap sebab daging ayam tu dililit pada batang serai dan dibakar...
sebab tu dinamakan satay lilit...

tak sangka pulak komen Alycia tentang nak makan satay lilit tu en Ajip baca...
terus hari Khamis haritu en Ajip ajak makan di Bumbu Bali Bandar Puteri Puchong...
katanya belanja sebab dah lama tak makan satay lilit...
alahai, terharunya kak Alycia...
tengkiu papa ;)

ok nanti kak Alycia buat entry makan-makan kat Bumbu Bali tu yer...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com