Nuffnang Gadget

October 1, 2015

Cara Kreatif Untuk Hidang Buah...

kadang-kadang cara untuk menghidangkan makanan jugak jadi salah satu cara untuk tarik anak-anak terutamanya untuk makan...
selain guna peralatan makanan yang colorful, makanan pun kena ada colorful untuk tarik perhatian...

ni kak Alycia jumpa di Facebook salah satu cara untuk hidangkan buah-buahan agar nampak colorful ;)

-- simple je cara susunanannya tapi sebab buah-buahan tu colorful nampak sedap dan menarikkan --

-- ni pun sama jugak, simple but nice --

-- good idea, hidangkan dalam con aiskrim.. boleh buat untuk Abang Adam ni --

-- cari kelainan hidangkan dengan ais krim atau kekacang ... sedapnya --

ok, balik ni nak beli buah banyak-banyak...
musim-musim jerebu ni elok makan buah-buahan banyak untuk tingkatkan imunisasi dalam badan kan ;)


4 yang komen:

mummy_ayu said...

yer la..nampak sgt menariks.. nak try gak la...
tq for sharing!!

mama tisya said...

colorful

Nad MamaZN said...

sedap plak tgk walaupun buahbuahan je hehe

Azhafizah Md Nor said...

memang menarik minat budak² nak makan buah.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com