Nuffnang Gadget

October 18, 2015

Lebih Selesa Dengan Panggilan Kak Alycia ;)


tak tau lah korang perasan ke tak...
sekarang ni Kak Alycia lebih suka gunakan panggilan Kak Alycia untuk diri sendiri...
sebab sedar diri dah semakin matang...
yelah, Kak Alycia pun dah 36 tahun okeh...
dah ada anak 2 dah...
lagipun sekarang ni entry blog lebih suka yang berkisar parenting, kehidupan family, masak-masak, anak-anak...
ha, nampak tak nampak tak..
dan ramai rasanya blogger-blogger sekarang ni semua pangkat adik-adik...

so, better Kak Alycia ubah panggilan dari Alycia ke Kak Alycia...

rasanya lebih mesra kan hehe ;)


7 yang komen:

QasehnyaRania said...

boleh je ;)
baby pon dah besar ..
baby dh pandai apa kak ?

nana kimie said...

hai kak alycia :) nana singgah sini jap ,heee

Etuza Etuza said...

Asalam dari blog mia liana ya..follow me blog pula ya

Azhafizah Md Nor said...

hehe..memang panggil kak alycia rasanya :)

syawalsimpsons said...

boleh2 kakak

Nad MamaZN said...

yeay.. hi kak alycia! :)
baru dah xde rasa segan.. sblm ni rasa janggal jek..

adianiez AIDA said...

muda lagi tu.
aida tua lg :)
memang confirm kakak la hi hi...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com