Nuffnang Gadget

November 20, 2015

JJCM : Dinner Di Heart & Soul Cafe...

tak tau ntah bila hari kejadiaanya...
tau-tau dah banyak gambar dalam henfon...

sebenarnya Heart & Soul Cafe ni pemiliknya adalah member en Ajip...
dah lama dah en Ajip ajak makan kat kedai kawan dia ni...
tapi asyik tertangguh je...
baru ni dapat pergi...

Heart & Soul Cafe ni terletak di Bangi Sentral...
kedai betul-betul sebelah Butik Zawara...


so, konsep cafe ni adalah santai...
dan menu kebanyakan adalah western...

sebelum makanan sampai sempatlah kak Alycia jalan-jalan ke Butik Zawara kat sebelah cafe ni...
hai, rasa macam nak ajak en Ajip datang lagi je...
sebab dah ada baju yang berkenan kat Zawara ni...
please papa please ...

-- Abang Adam kalau nak pergi makan tu sukalah nak bawak segala lego kecik-kecik dia tu... pastu gaduh dengan adik sebab adik ambik lego dia... stress mama --

-- budak kecik ni pulak dah tak tau duduk diam-diam.. kena bagi pegang makanan baru dia boleh duduk diam --

ok, malam tu kak Alycia order Fish & Chip, en Ajip order Lamb steak dan Abang Adam order kueytiow goreng seafood...

dan juga kami order Baby Canadian Lobster...
perrghhhh lobster kat sini memang terbaikkk ;)

-- Fish & Chip sedapp --

-- inilah mini lobster nya --


semangkuk besar tu Abang Adam yang habiskan...
sebab dia memang suka makan udang...
pastu cicah pulak dengan sos thai tu...
sedap kena lah dengan tekak dia tu...

ok, weekend ni nak ajak en Ajip datang lagi...
haritu tak puas sangat makan...
dan nak usha baju kat Butik Zawara hehe...


5 yang komen:

Siti Rohaida Yusof said...

amboi..dak kecik tu makan sampai comot2..sedap gamaknya kan...

mama tisya said...

meriah lobsternya...aritu ada geng contest share gk..kwn sek die punya restoran

Sheila Adziz said...

salam kenal sis... sedapnyer lobster tu sis...

Azhafizah Md Nor said...

wahh bestnya mini lobster tu..berapa RM satu hidangan tu kak?

adianiez AIDA said...

dap nyer nampak mini lobster tu alycia.
yum yum!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com