Nuffnang Gadget

November 16, 2015

Jalan-jalan Di One City Puchong...



Assalammualaikum kawan-kawan...
adoii, lama betul kak Alycia tak update blog...
busy mengalahkan PM pulak yer...
plus kak Alycia baru balik berkursus weekend aritu...

sampaikan ada yang tegur Mama Alycia bila nak ada entry baru...
adoiii, sory dik sory... akak busy hehe...

ok, start entry harini dengan kisah jalan-jalan di One City Mall, Puchong...
actually mall ni baru bukak...
tak ramai sangat orang time pergi tu...
en Ajip lah yang ajak ni kata ada mall baru bukak...
pastu yang special kat One City Mall ni ada Roof Top yang kita bole beriadah kat  atas bumbung ...
dan jugak sky walk ala-ala jambatan kaca ...
serammm u allsss....

sampai-sampai dah kena paw dengan Adam beli mainan ultraman...
sebab masa tu masuk dalam KIds Galery...
ternampak pulak dia mainan ultraman...

-- muka ada senyum sebab dah dapat mainan Ultraman --

sebelum naik ke sky walk baik makan dulu...
tempat makan tak banyak sangat pilihan...
makan kat White Coffee House je...

-- Zhafran kalau time makan mesti buat muka macam tu... muka tak sabar nak disuap makanan --

ok, lepas makan jom kita jalan-jalan di Roof Top dan Sky Walk...

-- inilah Roof Top tu... dari atas boleh nampak view kat bawah... sejuk sangat time ni sebab angin kuat --

kat sini ada jugak disediakan tempat nak lepak-lepak...
tempat makan pun ada jugak...
tapi banyak bar ...
tak sesuai sangat untuk kita yang muslim ni...

-- okeh inilah Sky Walk @ Jambatan Kaca --

actually bila bediri kat atas kaca tu boleh nampak view kat bawah...
memula macam seram nak pijak kaca tu takut kang pecah hehe...

-- yess berjaya jugak ambik picca berdiri macam ni --

1 pengalaman yang menarik...
korang yang berkesempatan boleh try jalan-jalan di One City Mall, Puchong ;)


1 yang komen:

Nieyl said...

Singgah pagi...
ee..nieyl gayat laaa...rasanya tak mampu nak berdiri cmtu..huhu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com