Nuffnang Gadget

November 2, 2015

Lunch Di Cafe Puffy Buffy...


Kak Alycia ada tugasan luar di Cyberjaya...
tengah hari tu waktu lunch hour boss Kak Alycia ajak pergi makan ke Cafe Puffy Buffy...
nama macam comel jerkan...

sampai pun dekat-dekat pukul 1.00 tengah hari...
memang tengah ramai orang...
nasib ada meja yang kosong...

sebab perut lapar Kak Alycia order set masak lemak cili api...


ni set gulai lemak ikan tenggiri...
set tu ada sayur kailan ikan masin, timun + sambal belacan + keropok + ais lemon tea...
harga pun berpatutan...
Alhamdulilah, kenyang...

selain daripada masak lemak macam ni, ada juga menu Western, menu asam pedas, menu minum petang macam apam balik dan pisang goreng, rojak... 
macam-macam ada...
bolehlah try...

boleh tengok Blog Puffy Buffy Cafe kat SINI...

Ni detailsnya :

Call for reservation: 
03 86010740

Suite 4809-G-32, CBD Perdana 2
63000 Cyberjaya

Monday to Sunday
8:00 am - 10.00 pm


2 yang komen:

Farah Arina said...

uishh, nampak sedap

Azhafizah Md Nor said...

menarik jugak menu kat sini.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com