Nuffnang Gadget

December 28, 2015

Auto Publish Post Di Blog...


bila da cuti yang panjang nampaknya Kak Alycia kenalah ambil langkah schedulekan semua post di blog supaya dapat auto-publish...
ini untuk memastikan blog sentiasa di update hari-hari huhu....

ni pun salah satu azam kat Alycia untuk tahun 2016 
supaya dapat pastikan blog sentiasa update hari-hari...

at least 1 kali sehari ...
supaya reader blog kak Alycia sentiasa update dengan perkembangan terkini di blog Kak Alycia...
(eh, perasan macam blogger femes lak yer hehe)

korang buat auto-publish tak??



3 yang komen:

Farah Waheda Wahid said...

wahhh azam baru...thumbs up kak! ha ha ha, Farah sekarang ikut mana dan jer...

DILAZ COLLECTION said...

Lama tak singgah sini. Rindu kak alycia😍😍😍😍

Azhafizah Md Nor said...

fiza hari hari autopublish..ehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com