Nuffnang Gadget

December 21, 2015

Baru Balik Holiday...

Sebanrnya kak Alycia baru jer balik holiday semalam...
pergi ke Pulau Pangkor 3 hari 2 malam bawak budak-budak...
dan ada family dah Enoh Generation sekali kat sana...
ok nanti kak Alycia buat entry untuk Holiday Pulau Pangkor...

-- letak picca dulu yer --

pastu sebelum tu ada short holiday 2 hari 1 malam ke Port Dickson...
ikut en Ajip ada event kat sana,,,
yang ni pun tak buat entry lagi...

-- picca dulu lah yer --

ok, banyaknya nak buat entry...
dah banyak kat draft tapi tak siap-siap lagi hehe...

please kak Alycia please huhu...


4 yang komen:

Normi Nieza said...

Wah..g brcuti rupanya

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Bestnya dah pergi holiday..
Akak jer tak gi lagi Aly..
Tengoklah cuti 4 hari ni..

syawalsimpsons said...

bestnya coti2 yee

Azhafizah Md Nor said...

rasa nak cuti lama lama je kan

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com