Nuffnang Gadget

December 23, 2015

Cuti Yang Panjang...


nampaknya minggu ni dan minggu depan ada cuti yang panjang...
minggu ni public holiday Maulidur Rasul dan Krismas yang jatuh pada hari Khamis dan Jumaat...
lepas tu boleh sambung Sabtu dan Ahad...
4 hari cuti...

next week pulak Hari Jumaat cuti Tahun Baru...
lepas tu sambung hari Sabtu dan Ahad...
3 hari cuti...

ada jugak yang combine cuti sampai next week...
amboi, cuti sakan sampai dekat 2 minggu...

Kak Alycia tak cuti pun...
last week dah cuti-cuti Malaysia...
menghabiskan cuti balik kampung ada kenduri + bersantai dengan anak-anak...
lagi pun next week Abang Adam ada hari orinetasi darjah 1...
mama pulak yang berdebar ni huhu....

okeh, kepada yang bercuti tu selamat bercuti yer...
hati-hati dijalan raya...
sekarang kalau pulic holiday mana-mana tempat pun ramai orang...
kat tempat cuti ramai orang, kat tempat makan ramai orang, kat RnR pun ramai orang...
paling selamat standby jer makanan dari rumah boleh makan dalam kereta...

Happy Holiday semua ;)



2 yang komen:

AINA ZAIRULNIZAM said...

Selamat bekerja kak alycia, kita yg cuti pun dah xtau nak buat ape huhuhu :)

Azhafizah Md Nor said...

untung orang selangor banyak cuti bulan ni

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com