Nuffnang Gadget

December 4, 2015

Drama Tuan Anas Mikael...


sebenarnya Kak Alycia taklah mengikuti sangat drama ni...
sebab drama ni start pukul 10.00 malam...
biasa time tulah sibuk nak settlekan keje-keje rumah bila si Zhafran dan tido...

tetiba malam tadi dah episod last...
dan tetiba malam tadi tertengok lah episod last ni hehe...

tapi adalah baca sinopsis novel ni...
cuma tak tau sama ada ending di drama dan novel sama ke tak...

cuma ending drama ni macam tak berapa nak saspen...
tu pendapat kak Alycia la...

tapi suka sangat lakonan Zara Zya dan Arron Aziz ni...
Zara Zya tu macam spontan sangat lakonan dia...
macam gila-gila pun ada jugak tengok dia hehe...

Pasni nak carik novel pulak...
sapa ada novel ni nak jual, meh pm tepi hehe...


0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com