Nuffnang Gadget

December 21, 2015

Selamat Hari Lahir Papa...

Alhamdulilah...
tahun ni sempat meraikan birthday papa en Ajip pada 18hb Disember 2015...
kebetulan birthday tu jatuh pulak time pergi cuti-cuti ke Pangkor tu...
kira macam double celebration lah kat sana,,,

sebelum tu masa hari Khamis tu dah bagitau Adam esok birthday papa...
cakap mama belikan kek untuk birthday papa...


beli brownies simple je...
sedap brownies ni...
beli dari member ofis...

Selamat hari lahir papa Ajip Ali..
Sentiasa doakan papa jadi papa terbaik buat anak2 kita, diberi kesihatan yg baik, rezeki melimpah-ruah dan bahagia dunia & akhirat. ♥ u till Jannah. Amin...


Hasben...
I'm so proud to reach this age with u and happy to share life's stage with u. happy birthday 
...Wifey

ucapan kopipes je dari FB hehe...
gila malas nak tulis..


syok lah kan orang tu sambut birthday kat Pangkor...
tak kira taun depan nak sambut besday cuti-cuti jugak huhu...


1 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

happy belated birtday untuk husband akak

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com