Nuffnang Gadget

January 12, 2016

Sambut Birthday Zhafran...

last week 6.1.2016 bersamaan hari rabu adalah birthday Zhafran...
so, petang tu balik kerja terus pergi ke Padi House buat simple celebration untuk Zhafran...
Abang Adam lah ni yang beriya sangat nak sambut birthday...
dah lah dia jeles birthday adik dia dulu dari dia...
ni dia sibuk suruh belikan kek untuk adik kata adik nak tiup lilin...
padahal dia yang nak tiup lilin kan...
adik mana pandai tiup lilin hehe...

so, belikan ajer 1 slice kek coklat indulgence secret recepi...
tulis kat kek tu I am 1...
dan mintak lilin 1...
buat syarat nak tiup lilin...

-- besday boy ni sebenarnya excited jugak tengok ada api atas lilin --

-- tapi bukan nak tiup lilin, nak pegang api tu.. terpaksa mama pegang tangan dia --

-- cepat-cepat nyanyi lagu happy birthday dan tiup lilin sama-sama --

Alhamdulilah, simple celebration among us ;)

Insya Allah hari Jumaat ni baru nak sambut ramai-ramai kat taska...


2 yang komen:

yaya cendana said...

salam...yaya dah follow sini...jemput join segmen ni yek...
:)
http://www.yayacendana.com/2016/01/segmen-blogwalking-yaya-cendana.html?m=0/

mama tisya said...

happy 1st birthday zharfan..kejap je dh sethn

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com