Nuffnang Gadget

January 19, 2016

Sambutan Birthda Zhafran Di Taska...

Alhamdulilah, Jumaat lepas tertunai lah hajat nak buat sambutan majlis birthday Zhafran di taska...
kira majlis ni belated jugak la sebab masa birthday Zhafran 6 haribulan haritu mama macam kelam-kabut sikit sebab Abang Adam baru start sekolah...
so, cakap dengan teacher buat majlis lambat sikit...

ingat nak tempah kek Upin Ipin untukZhafran tapi member yang biasa kak Alycia order tu ada hal pulak...
so, beli ajer lah kek ready made lepas tu belikan KFC untuk anak-anak di taska...



ni gambar-gambar yang teacher dia sharekan...
majlis ni buat sekali dengan birthday anak teacher Ana...
meriah budak-budak dapat makan kek dan KFC...
syukur Alhamdulilah...

-- Zhafran pun seronok dapat makan kek dengan wedges mama belikan... nak makan KFC gigi ada 2 batang jer kan Zhafran hehe --



4 yang komen:

Kak Nieyl said...

Happy belated birthday zhafran..

safurara said...

oaling di suka anak anak sbb leh mkn kek.hehe

Sidratul Muntaha said...

suka tgk budak2 ni..
comel2 belaka sambut arijadi

Azhafizah Md Nor said...

seronok zhafran dapat celebrate birthday dengan kengkawan

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com