Nuffnang Gadget

February 6, 2016

Cuti Yang Panjang Lagi...

-- sekadar gambar hiasan ambik mood bercuti hehe --

nampaknya minggu ni kita cuti panjang lagi...
Cuti sempena Tahun Baru Cina...
cuti sampai hari Selasa...
kalau ada cuti banyak boleh ambik lagi 3 hari cuti lah seminggu next week...
Kak Alycia tak ambik pun, sayang cuti...
lagipun bila anak-anak kecik lagi ni banyak standby cuti untuk anak-anak...

budak-budak sekolah lagi bestkan dapat cuti seminggu...
seronok Abang Adam haha...

buat masa ni Kak Alycia takde plan apa-apa pun nak pergi mana...
rasa macam nak rest kat rumah...
balik kampung kot jumpa Nekma...

okeh, kepada yang bercuti tu selamat bercuti yer...
hati-hati dijalan raya...
sekarang kalau pulic holiday mana-mana tempat pun ramai orang...
kat tempat cuti ramai orang, kat tempat makan ramai orang, kat RnR pun ramai orang...
paling selamat standby jer makanan dari rumah boleh makan dalam kereta...

Happy Holiday semua ;)


3 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

selamat bercuti dan berehat. awal cuti ni fiza dok rumah je.sok lusa baru balik kampung..kampung dekat xpe :)

MNM said...

Cutilah dikkk selagi boleh bercuti..

adianiez AIDA said...

raya cina ari tu aida balik umah mak aje.
asben out station.
dok lepak umah mak aje dgn anak2.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com