Nuffnang Gadget

February 26, 2016

Outing Bersama Family...

Biasanya setiap hujung bulan adalah masa untuk shoping barang-barang keperluan rumah...
Kak Alycia suka shoping barang-barang rumah di IOI City Mall...
sebab banyak pilihan barang + banyak kedai boleh cuci-cuci mata...
tak beli takpe, janji cuci mata + dapat test-test pakai haha...

sekarang Zhafran dah pandai jalan, memang taklah kan nak beli barang cepat-cepat...
kena slow and steady bawak dia jalan-jalan dulu...
dah lah susah nak duduk dalam stroller atau carrier...
nasib troli kat Tesco tu dia nak duduk...
kalau tak patah tangan mama dengan papa nak dukung gilir-gilir...

-- aksi 2 orang budak dapat pergi shoping --

biasa akan shoping barang rumah dulu...
pastu dah settle en Ajip hantar kat kereta, baru dapat window shoping pulak + makan...

-- en Ajip test baju, tapi tengok si kecik tu suka tengok cermin besar --

-- kecik-kecik dah pandai sawan cermin dah Zhafran --

-- yang Abang Adam pulak dah beli mainan, tapi tak sabar-sabar nak bukak. kat kedai jugak nak bukak --

tulah ragam anak-anak kalau bawak pergi outing...


makan-makan pastu kita balik...
janji dapat keluar jalan-jalan bawak budak-budak...



3 yang komen:

Kak Nieyl said...

Morning ♥
dlu rajin tiap² bulan pergi shopping barang keperluan dapur..
skrg nie kalau pegi..beli untuk 2 bulan terus...sbb skrg nie x berapa rajin nak keluar rumah...dah macam anak dara dah..xnak keluar rumah...hihi..
nak terperap je kat rumah..hihi...

Nad MamaZN said...

comey zhafran nengok cermin :)

adianiez AIDA said...

alahai comel nyer. tgk cermin ekk darling :)
aida paling suka bwk anak2 window shopping.
just releks main kejar2 dgn ijat hi hi hi...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com