Nuffnang Gadget

March 23, 2016

Heart And Soul Cafe, Bangi...

Salah satu port makan yang Kak Alycia suka sangat pergi santai-santai dengan family...
selain dari konsep yang santai, menu pun best-best...
kadang-kadang kalau waktu malam malas lah nak makan berat-berat...
just simple but nice...
ni salah satu pilihan Kak Alycia...
;
;
;

-- Sandwich H&S --

dan di Heart And Soul Cafe ni salah satu menu feveret adalah lobster...
Abang Adam mesti request nak makan udang kat kedai kawan papa haha...


semangkuk besar tu Abang Adam yang habiskan...
sebab dia memang suka makan udang...
pastu cicah pulak dengan sos thai tu...

Heart and Soul Cafe ni terletak di Bangi Sentral...
or korang boleh review dulu cafe ni kat IG : @heartandsoul.cafe...



Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com