Nuffnang Gadget

March 18, 2016

Makan Malam Di Bumbu Bali...

 ok, ni makan malam sempena Anniversary yang ke-8 tahun Kak Alycia...
kami pilih tempat yang dekat dengan Hotel Empire Subang...

tengok-tengok kat situ tempat makan yang berdekatan adalah di Bumbu Bali...
lagipun sebab Zhafran tak sihat, malas sebenarnya nak cari tempat makan jauh-jauh...

jom tengok menu pilihan kami...

-- kak Alycia nak makan yang lite-lite jer malam ni. so Kak Alycia pilih Soto Ayam, ok sedap soto ayamnya --

-- semestinya air pilihan adalah Air Avocado --

-- ini Set Nasi Campur pilihan en Ajip --

-- Abang Adam pulak nak makan Chicken Tenders. Biasa set kanak-kanak macam ni come with orang jucie --

Alhamdulilah, kenyang kami malam tu...
terima kasih en Ajip belanja sempena malam Anniversary ni...

-- gambar kenangan makan di Bumbu Bali dan sempena malam Annivrsary ke-8 tahun --

ok, bila perut kenyang jom balik hotel tido hehe ;)


2 yang komen:

Hunny Kitty said...

chicken tenders mcm sedap

mama tisya said...

bumbu bali ni sama yg ole ole bali ke...nmpk presentation mcm sama

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com