Nuffnang Gadget

March 3, 2016

Menikmati Churros Di Zawara Coffee Putrajaya...

 dah lama sebenarnya teringin nak makan churros ni...
sejak diviralkan churros dan resepi churros di Facebook...
tapi nak buat sendiri tu memang tak lah kan selagi tak rasa sendiri...

so, kebetulan dapat tau Zawara Coffee dah buka new branch di Ayer 8, Putrajaya...
selalu nak singgah Zawara Coffee kat Bangi Sentral tak sempat...
so, dah alang-alang dekat di Putrajaya kita terjah yang di Putrajaya dulu...

semestinya pilihan utama adalah Churros with Chocolate...


Alhamdulilah, merasa jugak makan Churros...
ok, lah sedap... makan panas-panas cicah coklat kan...
sesuai dinikmati time petang-petang...

yang kat sebelah Churros tu Baby Crab Burger...
sedap jugak, rangup betul bbay crabnya...

-- Zhafran pun suka sangat makan Churros... pengsan mama dik kalau hari-hari nak minum petang mintak churros --

ok, pasni korang boleh try Churros di Zawara Coffee...


6 yang komen:

mama tisya said...

1st time mkn churros kt korea...blk msia aritu br try...tp kt korea punya lg sedap compare kt msia hehe

Nad MamaZN said...

zhafran dh makan mcm2 ek? senang nak bawak p memana camni..

nila anggraini said...

Tak pernah lagi makan kat sini. Lain kali ada free nak try juga la..

Azhafizah Md Nor said...

wahh sedapnya tu..patutlah zhafran suka :)

adianiez AIDA said...

glamer jugak zawara coffee ni.
aida x pernah gi lagi la.
tak terjumpa plak kat melaka or seremban ni :)

Eka Tikah said...

sedapnye tgk dia makan. akak nak sikit. hehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com