Nuffnang Gadget

March 9, 2016

Pesta Belon Panas Putrajaya 2016 Kembali Lagi...


ok, apa aktiviti hujung minggu korang minggu ni...
lagi-lagi hujung minggu ni dah start cuti sekolah kan...
so, apa kata kita datang ramai-ramai ke Putrajaya untuk menyaksikan
Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2016...

Tarikhnya : 11- 13 Mac 2016
Lokasinya : Monumen Alaf Baru, Presint 2, Putrajaya

Pelbagai aktiviti akan diadakan sepanjang pesta belon udara panas berlangsung. 
Terdapat 20 belon untuk persembahan. 
Pengunjung juga boleh menaiki belon terikat serta inflasi yang sejuk di mana anda boleh mendekati dan meneroka di dalam belon.


Di samping itu, pelbagai aktiviti lain seperti Zon Extreme untuk peminat sukan manakala bagi 'kaki shopping' pula kawasan ini dipenuhi dengan bazar serta makanan dan minuman untuk melepaskan nafsu membeli belah anda!


Untuk maklumat lanjut, boleh klik di --- SINI
"Kak Alycia bangga menjadi duta rasmi Putrajaya di blog hehe ..."

2 yang komen:

Eka Tikah said...

tahun ni tak dapat pergi. tapi tahun lepas pergi pun, salah time. haha

Azhafizah Md Nor said...

mesti jammed ni..baguslah belon banyak sikit..xde la yang kecewa datang dari jauh tak dapat naik.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com