Nuffnang Gadget

April 19, 2016

18.4.2016 ~ 37 Years Old!!


18.4.2016 ~ Officially 37 years old!


Terima kasih pd semua yang wish dan mendoakan. Buat family saya especially my mama Roza Keeyah, my hubby Ajip Ali dan anak-anak saya Adam Zikry & Aliff Zhafran. Buat mak mertua saya, adik-beradik dan ipar saya, kaum keluarga dan sahabt-sahabat saya dunia dan akhirat. Saya sayang semuanya. Semoga hidup kita akan lebih diberkati olehNya. Amin...
‪#‎blogmyalycia‬

(kopipes jer dari FB. Eh, orang IT memang macam ni kan, kopipes tu perkara biasa hehe)


Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com