Nuffnang Gadget

April 12, 2016

Adam Requst Nak Makan KFC...

haiiii, ada budak yang request nak makan KFC dekat mama...
sebab hari-hari dok tengok iklan KFC kat tv...
siap cakap lagi Adam nak makan KFC yang ada ayam dengan nugget tu...
amboi request...

so, Jumaat tengah hari lepas jemput dari sekolah terus bawak dia makan KFC kat Alamanda...

-- inilah set yang dia mintak. Super Jimat Box Snacker Box --

lepas makan semua terus hantar ke sekolah balik untuk KAFA...

bagus KFC buat set super jimat macam ni...
dapat makan 2 menu dalam 1 order...
jom kita makan KFC hehe...

thanks reading this entry ;)


1 yang komen:

syawalsimpsons said...

adam..sedapnya kfc..aunty soya nak sikit...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com