Nuffnang Gadget

April 12, 2016

Birthday Aniq Ayman Tema Didi And Friends...

pada 2 April 2016 yang lepas, telah berlangsung majlis sambutan hari lahir sepupu Abang Adam dan Adik Zhafran iaitu Aniq Ayman yang ke - 1 tahun...
majlis buat kat kampung Kak Alycia di Mantin, Negeri Sembilan...
beramai-ramailah kami sepupu-sepapat balik kampung nak sambut birthday Aniq...
sebelum tu dah dapat jemputan dah dari Mama Aniq dengan tema Didi And Friends...
wow, memang tema feveret kanak-kanak sekarang ni...
lagipun Zhafran dah ada baju Didi dan, so boleh terus pakai...

Abang Adam jer yang eksen tak nak pakai baju Didi sebab tu budak-budak punya dia kata...
dia dah besar...
kalau birthday dia nak tema TOBOT...
pengsan mama haha...

-- sebelum acara bermula kita posing dulu pakai topi  birthday. sekejap jer Zhafran pakai topi ni lepas tu cabut --

-- suka dapat pegang gambar Didi tu --

-- inilah kek gambar Didi. amboi cantiknya kek tu --

-- inilah birthday boynya Aniq Ayman. masam muka birthday boy sebab baru bangun tido --

-- ok acara nyanyi beramai-ramai dan potong kek --

Alhamdulilah, seronok sangat Zhafran dan Abang Adam dapat kumpul dengan sepupu dan kawan-kawan...
Insya Allah kita buat birthday Abang Adam dan Adik Zhafran sekali gus kat rumah yer...
sibuk Abang Adam tu bila nak ajak kawan-kawan Abang datang rumah sambut birthday...

thank you for reading this entry ;)


1 yang komen:

budakbarubadanlama said...

salam kak ...nk Tanya...beli kek didi tu kat ne? 0193115109

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com