Nuffnang Gadget

April 22, 2016

Cheese Naan Terbaik Di RSMY Best Cheese Naan...

entah apa pulak kenanya tekak tetiba nak makan cheese naan...
tanya kat en Ajip mana ekk cheese naan yang best...
selalu makan cheese naan kat Restoran Pelita Bandar Puteri Puchong tu...
tapi dah tutup pulak...
tempat-tempat lain rasa macam biasa-biasa jer...

terus en Ajip tanya kawan-kawan dia...
so, malam minggu tu terus berdesup kami ke RSMY Best Cheese Naan di Jalan Medan Tuanku, Kuala Lumpur...

ni baru nak terai...
tapi bila sampai memang penuh orang nasib ada meja kosong...
nasib jugak kami sampai awal sikit...
kalau tak memang kena beratur tunggu que...


sekarang ni suka ootd dalam lif...
suka paksa anak-anak ambik gambar sama-sama...
nasib dua-dua nak bagi kerjasama hehe...


inilah cheese naan yang Kak Alycia order...
cheese naan with ayam tandoori...
memang terbaik cheese naannya...
ayam tandoori pun best...
nyesal order 1 konon-konon besar share dengan en Ajip...
nak order lagi 1 takut lambat sebab orang dah ramai hehe...

-- Adam tak suka cheese naan.. nasib ada Nasi Beriani Ayam... nasi beriani ni pun portion besar, boleh makan 2 orang --

Alhamdulilah, memang puas hati...
kak Alycia pun rekemen kat korang...

ni contact info RSMY Best Cheese Naan KL...
kot-kot ada yang tercari-cari tempat nak pergi makan, boleh terjah ke sini ;)



7 yang komen:

mama tisya said...

mmg fav cheese naan sini...and ayam tandori skali

Norhayati Mohd Isa said...

Yummy...
Nampak sedap cheese nan tu zura..☺👍👍

Rozita Abdul Rahman said...

sedap nampaknya... tak pernah lagi makan.. mesti cuba ni..

Masita Eyta said...

memng sedap cheese nan kt sini, ms kj kt cimb dulu tiap2 petang mesti lyan cheese nan ni hehehe

Siti Rohaida Yusof said...

kat sini pun ada cheese nan yang super sedap!!..

adda syuhada said...

Amboiii sedapnyer..
Saya paling suka cheese naan ngn ayam tandoori..

timm bill said...

pernah lalu! kwan ckp mmg cheese nan dia sedap..yum3..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com