Nuffnang Gadget

April 11, 2016

Pa&Ma ~ Portal maklumat untuk ibubapa...


dulu masa mengandung memang majalah PA&MA ni menjadi salah satu majalah wajib untuk kita yang baru nak jadi ibu...
macam-macam info kehamilan, info penjagaan baby dan pemakanan yang sesuai untuk kita yang mengandung...
lepas tu dah bersalin, masih baca lagi majalah PA&MA ni...
sebab nak tau tentang penyusuan dan penjagaan bayi...

tapi, zaman serba moden ni semuanya dah ada dihujung jari...
sekarang lebih suka baca maklumat secara digital...
pilihan kak Alycia semestinyalah Portal PA&Ma...
semua maklumat dari bayi, kanak-kanak, ibu mengandung, ibu menyusu, pemakanan, perkembangan bayi sehingga ke kanak-kanak, info family semua ada di sini...
korang boleh lah klik ...

ini adalah satu portal yang kak Alycia suka baca waktu-waktu santai kat opis...
atau masa kat rumah...
dan mana-mana info yang menarik kadang-kadang kak Alycia share kat blog ni...
sebab info keibubapaan ni kita memang tak dapat kat tempat lain...
majalah PA&MA ni ada segalanya...

antara artikel yang pernah kak Alycia share dari Portal Pa&Ma :

1. Didik Anak Ikut Sunnah Nabi (klik SINI)
2. Ucapan Postif Untuk Anak  (klik SINI)
3. 15 Perkara Tentang Kak dan Kasut Bayi Mesti tahu  (klik SINI)
4. 5 Rahsia Percuma Anak Genius Dengan Susu Ibu  (klik SINI)
5. 6 Sebab Air Tangan Isteri/Ibu Sangat Ajaib  (klik SINI)
6. Jadi Anak Sebagai Kawan Baik  (klik SINI)

Semoga perkongsian kak Alycia ni bermanfaat untuk semua...
Kak Alycia pun masih dalam proses belajar dan belajar untuk cuba menjadi ibu terbaik buat anak-anak...

thank you for reading this entry ;)

1 yang komen:

Maria Firdz said...

Antara rujukan hal keibubapaan yg utama juga ni..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com