Nuffnang Gadget

May 16, 2016

16 Mei = Hari Guru...

16 Mei setiap tahun pasti diingat sebagai Hari Guru...
Jumaat lepas Adam sibuk kata mama nanti Hari Isnin ada Hari Guru kat sekolah Abang...
kena bagi hadiah kat cikgu...

"Selamat Hari Guru especially untuk adikku @azreendaaziz dan adik ipar Ustaz Fifi. 
Kaum keluarga dan sahabat handai yang bergelar GURU. 
Tidak lupa buat guru-guru yang pernah mengajar saya dulu. Jasamu dikenang. 
Tanpa cikgu saya tak kan jadi seperti saya yg sekarang..."

(ucapan Kak Alycia kat Facebook, kopipes je kat sini)

ok, untuk Abang Adam mama dah siap-siap beli hadiah untuk cikgu...
bookmark yang comel Kak Alycia order dari  @ekatikahcraft...
korang boleh follow IG  @ekatikahcraft untuk lihat goodies yang comey-comey...


Zhafran pun mama dah siapkan kad Hari Guru jugak...
untuk cikgu-cikgu di Taska TCCP...
dari usia 3 bulan sampai sekarang Zhafran di bawah jagaan Cikgu TCCP...
lagi susah tau jadi cikgu taska dari cikgu budak sekolah...


Buat kawan-kawan kak Alycia di blog ni yang bergelar guru, 
Selamat Hari Guru ;)


Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com