Nuffnang Gadget

May 10, 2016

CPUV Nuffnang 10 Mei 2016...

Alhamdulilah ada rezeki iklan CPUV Nuffnang di blog Myalycia untuk permulaan bulan Mei 2016...
syukur Alhamdulilah, rezeki...
 tengkiu Nuffnang ;)

Perasan tak Nuffnang pun dalam dua or tiga hari ni macam slow sikit...
tak taulah kat blog orang lain, tapi kat blog Kak Alycia macam tulah...
tapi tengok harini macam dah ok dah...
dah boleh login dan akses ke Nuffnang...


Ini senarai iklan di  Blog Alycia bagi bulan Mei 2016 :

2 iklan Huawei G8 (25 April 2016)
2 iklan U Mobile Project Alpha (3 Mei 2016)
2 iklan Blackmores Cal + D3 (5 Mei 2016)
2 iklan Volkswagen Tactical Sales (9 Mei 2016)

Total : 8 iklan

Alhamdulilah...

Tengkiu Nuffnang for the support ;)


1 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

samalah kak..nuffnang agak slow sikit lately =__='

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com