Nuffnang Gadget

May 6, 2016

Layan Indoor Game Di Rekazone IOI Puchong...

ishh aktiviti dah lama dah ni sebenarnya baru Kak Alycia nak update...
kebizian melampau sangat sekarang ni...

bulan lepaskan musim panas sangat...
so, memang tak lah nak bawak budak-budak main kat luar...
Abang Adam pun sibuk kata lama dah tak jalan-jalan...
so, decide dengan en Ajip jomlah bawak budak-budak pergi IOI Puchong...
kat sana ada 1 tempat indoor game yang budak-budak boleh main...
Rekazone namanya...
pernah bawak Adam 2 or 3 kali sebelum ni...
adik Zhafran pulak baru 1st time nak bawak...

-- sejak tau maksud OOTD asyik nak ajak anak-anak OOTD jer mama ni hehe --

ok, sampai ke IOI Mall terus terjah ke Rekazone...
fees untuk masuk tak ingat rasanya RM 22.00 untuk kanak-kanak...
yang dewasa free jer...
cuma semua kena standby bawak stokin, memang kat dalam tu kena pakai stokin...
kalau tak bawak boleh beli sebelum masuk...

-- kegembiraan yang melampau 2 beradik ni --

-- si kecik ni dah pandai main, asyik nak kutip bola jer kejenya masuk dalam bakul. Jakun nampak bola banyak sangat --

-- Abang tukang masuk bole dalam mesin sedut bola --

-- nilah mesin sedut bola tu, lepas tu bola keluar balik dari atas, tu yang budak-budak suka tu --

-- nasib ada papa tolong layan anak-anak, mama duduk tepi tukang ambi gambar haha --

-- berangan Abang Adam nak angkat berat --

lama jugak layan budak-budak dalam tu...
adalah dekat 3 jam...
lepas tu sibuk perut lapar, pergi makan...
shoping barang dapur kat AEON sekejap terus balik...
sampai rumah dua-dua tidor kepenatan...


3 yang komen:

mama tisya said...

bdk2 suka la dpt main ball tu

Nabila Syifa said...

syok tgk anka2 happy kan

Azhafizah Md Nor said...

memang seronok dorang dapat bermain macam ni..kak, nak tanya shawl tu beli kat mana? cam cantik je :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com