Nuffnang Gadget

June 21, 2016

Berbuka Puasa Di KFC Pada 12 Ramadan...

en Ajip wassup tanya harini nak masak apa...
Kak Alycia kata no idea tak tau nak masak apa...
en Ajip tanya lagi nak buka puasa kat luar ke...
Kak Alycia pantang orang tanye buka puasa kat luar, terus kata setuju tak payah masak kan hehe...

lagipun Abang Adam baru dapat result periksa pertengahan tahun...
Alhamdulilah, he gots 6A...
walaupun buka top 10 dalam kelas, tapi dapat 6A tu dah cukup membanggakan mama dan papa...
so, sebagai tanda reward untuk Abang Adam tanya nak makan kat mana...
terus cakap nak makan KFC...
sebab hari-hari tengok iklan KFC Krup Krap kat tv tu...

so, kita orang decide ke IOI Mall jer dekat...

-- sampai-sampai kena carikan dulu makanan budak kecik ni. dia kalau dah duduk kat meja makan mesti sibuk nak makan --

-- mama dan anak-anak bujang mama --

-- Abang Adam & papa... tak nak pandang kamera sebab dah dapat hadiah lego dari papa. pastu sibuk tanya mama lagi berapa minit nak buka lagi berapa minit nak buka --

ni 1st time buka puasa di luar untuk bulan Ramadan tahun ni ...
Alhamdulilah, #syukurselalu...

3 yang komen:

mama tisya said...

tahniah adam..mkn kfc bdk2 suka

syawalsimpsons said...

baguihnya adam..tahniah adam

Normi Nieza said...

tahniah abg adam..:)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com