Nuffnang Gadget

June 17, 2016

Sejukkan Tekak Dengah Teh Bunga...


Kak Alycia suka juga minum teh bunga semasa berbuka puasa...

sebab teh bunga ni bagus untuk sejukkan badan jugak...
selain daripada mudah disediakan, rasanya pun sedap...

sebenarnya Kak Alycia dapat idea buat air teh bunga ni bila tengok blog Mat Gebu..
tapi CM letak selasih dan ais kiub...
tapi sebab Kak Alycia tak minum ais sebab ais ni nanti badan cepat letih dan lagi pun Kak Alycia masih brestfeed Adik Zhafran...
so, Kak Alycia prefer minum teh bunga macam tu dan letak nata decoco...
lepas tu sejukkan dalam peti ais...
itupun dah rasa sedap sangat...

ha, nanti korang cubalah ;)


1 yang komen:

Siti Rohaida Yusof said...

betull..teh bunga kalau dapat minum masa berbuka memang menyegarkan...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com