Nuffnang Gadget

June 23, 2016

Singgah Di Bazaar Stadium Paroi...

balik dari Kuala Pilah minggu lepas sempat singgah di Bazaar Stadium Paroi Seremban...
suka singgah bazaar ni sebab tak sesak then makanan pun sedap-sedap...

biasa dalam kepala dah plan dah apa nak carik kat sini...

pertamanya putu bambu...


ini adalah putu bambu pakcik Kak Alycia sendiri yang jual...
memang tiap-tiap tahun nak rasa putu bambu Pakcu ni mesti singgah sini beli...
tiap-tiap tahun memang Pakcu jual kat sini...
sedap sangat terasa manis gula melakanya...
korang yang tinggal di Seremban try lah carik...

lepas tu Kak Alycia nak carik Popia Kuala Kangsar...
lokasi Popia Kuala Kangsar ni di area Stadium Paroi...
memang femes kedai ni...
nasib sampai awal pukul 4,00 petang, so takdelah beratur...
cuma lambat maunnya beratur panjang...


ada 2 piliha popia basah atau goreng...
Kak Alycia suka yang goreng, makan 1 dah kenyang...
besar tau 1 tu harga RM 2...
lepas tu suka kuah dia pekat dan manis...

ha, orang Seremban kena try tau ;)


3 yang komen:

syawalsimpsons said...

lama tak makan putu bambu

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita suka putu bambu, tp tahun ni tak de acara ke bazaar ramadhan....dah jadi mak tang dok rumah je la jawabnya

mama tisya said...

popia fav xde plak thn ni..xmkn lg popia bln puasa kalini

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com