Nuffnang Gadget

June 10, 2016

Sosej Roll Cheese Untuk 3 Ramadan...

korang masak apa semalam??
Kak Alycia baru nak update menu 3 Ramadan...

-- nilah juadah berbuka untuk 3 Ramadan --

Kak Alycia masak Ayam Goreng Kunyot tapi boleh pulak Adam request letak kicap huhu.. 
nasib sedappp...
pastu tambah Sambal Telor Pecah...
Resepi Sambal Telor Pecah ni Kak Alycia pernah share di SINI...
memang ni lauk feveret lah kalau bulan puasa...

pastu perhangatkan Gulai Udang semalam...
toksah membazir, mana boleh makan kita makan...

dan hasben buatkan menu istimewa Sosej Roll Cheese...

-- Sosej Roll Cheese by en hasben --

sekarang ni dia tengah rajin google resepi...
macam-macam dia nak makan...
takpe biarkan, janji semua sedap boleh makan hehe...

semalam Ramadan Ke-4 Kak Alycia masak Lemak Kubis dan Sambal Sardin...
simple jer menu sebab rasa penat sangat semalam...
gambar pun tak larat nak ambik huhu...

-- sempat ambik gambar Adik Zhafran je nak solat jemaah --

ok, selamat berbuka semua...
weekend ni bolehlah plan menu best-best sikit kan...


2 yang komen:

Nooriah Abdullah said...

Selamat pgi zura
Sosej roll cheese n sambal telor pecah nmpk mengancam lah teeliur pepagi ni hehe

Nurina Izzati said...

sedapppppnyaaa
btw, jemput join GA
http://www.nurinaizzati.com/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com