Nuffnang Gadget

July 11, 2016

e-Card Raya Dari Kak Alycia ;)


Assalammualaikum...
Kak Alycia harini last kerja, start cuti dari esok 2/7 hingga 11/7...
walaupun kampung Kak Alycia dokek tapi akak tetap nak cuti seminggu jugak...

Dikesempatan ini Kak Alycia nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri...
Maaf Zahir dan Batin jika ada silap dan salah...
Bagi yang dah mula balik ke kampung tu drive carefully...
semoga selamat sampai ke destinasi...

Selamat Menyambut Lebaran...
Semoga Syawal ini mengeratkan lagi ukhuwah sesama kita...
dan yang penting elakkan pembaziran yer..

p/s : Mood nak kerja dah takde dah ni ...

Notakak Alycia : untuk sahabat blogger, sudilah terima e-kad ini ;)




3 yang komen:

Norhayati Mohd Isa said...

Selamat hari raya Alycia,
Kemaafan dipinta jika ada komen yg mengguris perasaan,
Berhati-hati dijalan raya,
Semoga selamat sampai ke destinasi,

mama tisya said...

slamat hari raya..nanti kita amik kadraya gantu kt blog

Abam Kie said...

Salam aidil fitri. sy dtg ke rumah terbuka n follow blog yg cun ini. no 1038. thanks.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com