Nuffnang Gadget

August 12, 2016

Bestnya Minyak Wangi Sweetheart Oleh DD Cosmetics...


wah, kali ni Kak Alycia nak buat review pulak pasal produk yang best ni...
MINYAK WANGI SWEEARHEART u allssss...

Alhamdulilah, rezeki Kak Alycia menang contest ;)

Akak, memula dapat minyak wangi ni terus jatuh cinta dengan kotaknya...
dah lah kaler pink, sweet macam kaler blog Kak Alycia kan... i like...

bila dah tengok kotak, terus tengok isi dalam pulak...
yesss, lagi suka sebab botolnya sweet sangat...

-- terus posing comel-comel dengan Minyak Wangi Sweerheart. tapi sape yang bajet comel dalam gambar ni, Kak Alycia ke Adik Zhafran --

comelkan botolnya, boleh masuk jer dalam handbeg dan mudah nak bawa ke mana-mana...

terus Kak Alycia nak berpantun kat sini ;)

Cik Mala ke pasar dengan Cik Melati,
Niat dihati nak beli ikan pari,
Minyak wangi Sweetherat pilihan hati,
Mekar mewangi disanubari.

Kalau ke Ampang mencari pelita,
Singgah sebentar di Bukit Antarabangsa,
Sweetheart minyak wangi untuk wanita,
Jenama hebat standing jenama antarabangsa.

wahhh tepuk tangan, pandai tak Kak Alycia berpantun haha...

ok, hari pertama dapat terus pakai tau...
suka sangat dengan bau tumbuhan semulajadi, lagi-lagi bau vanila tu...
tahan lama tau u allss...
minyak wangi paling wangi di abad ini...
kalau pakai pagi pergi kerja tu, balik rumah pun masih bau minyak wangi lagi..
maknanya tahan 8 - 12 jam...
lagi satu bauan minyak wangi Sweetheart ni segar tau...
kalau masuk ofis tu, terus bersemangat membara nak buat kerja...
memang membangkitkan semangat betul Sweetheart ni...

lepas tu yang paling best minyak wangi Sweatheart ni diyakini suci dan boleh di bawa solat...
kan senang tu...

penat dah Kak Alycia bebel ala mak-mak kat sini...
sebagai penutup Kak Alycia nak berpantun lagi ;)

Pergi ke pekan dengan Cik Nini,
Jangan lupa sembur minyak wangi,
Macam mana nak dapatkan minyak wangi Sweetheart ni,
Dapatkanlah secara online dari pengedar minyak wangi.

Nak ke Putrajaya ikut simpang Bangi,
Singgah pulak di kedai Telekom,
Siapa pengedar minyak wangi nak dihubungi,
Oh dah semestinyalah DD Cosmetics dan Kerinci.com.

-- tengok-tengok, konon-konon nak selfie dengan Minyak Wangi Sweetheart. Tapi ce tengok tangan siapa yang sibuk nak pegang botol tu huhu --


Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh DD Cosmetics. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


6 yang komen:

Siti Rohaida Yusof said...

sangat best bau dia kan..all the best ye..siap dengan pantun lagi...kreatif

Sally Samsaiman said...

mmg bau dia sweet sangat!

ejulz said...

goodluck.. :)

Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
1. Sabtu punya cerita (13 Ogos 2016)

Maman Reen said...

Tahniah sis.. :D

Jamil Hashim said...

GOOD LUCK

http://belogs.blogspot.my/2016/08/kau-di-hati-ku-braveheart-oleh-dd.html

Mia Liana said...

salam... terima kasih sudi menghantar entri review minyak wangi..

keputusan diumumkan pada 22 Ogos 2016. good luck ya..

- Mia Liana -

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com