Nuffnang Gadget

August 26, 2016

Blog Kena Block...


Assalammualaikum...
apa kabar adik-adik Kak Alycia...
maaf sangat lama menyepi...
maaf jugak lama tak update blog...
bukan apa, sekarang ada polisi baru kat ofis...
so, tak blog akses blog time ofis hour..
time lunch hour okay...


nampak gayanya lepas ni kenalah kak Alycia get ready dengan idea time lunch hour untuk update blog haha...

ok, tu jer nak bagitau...
harap sel-sel otak saling berhubung nak dapat idea untuk update blog...
rindu jugak ni nak terjah blog kawan-kawan...


1 yang komen:

Siti Rohaida Yusof said...

alahaiii..nasib opis kita ok je..cuma ada certain blog yang tak boleh nak bukak..xtau kenapa...xpe,geat ready taip entry di MS word,time lunch terus salin banyak2 kat blog...terus buat autopublish..geee

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com