Nuffnang Gadget

August 2, 2016

Family Gathering Enoh Generation Pada 1 Syawal...

Eh, esok last raya...
jomlah sambung balik kisah 1 Syawal Kak Alycia...
eh, sekarang kat Instagram orang dah panggil Kak Alycia Kekra lah...
Kekra suka suka ;)

Ok, lepas sembahyang sunat Aidilfitri di amsjid dan ziarah kubur arwah ayah, terus ke rumah maklong...
rumah maklong ni kira rumah induk dalam family berlah arwah ayah Kak Alycia...
rumah arwah atok dan nenek...
kat sinilah semua adik-beradik arwah ayah akan berkumpul di pagi raya...

dan tahun ni kami nak berkumpul dan buat acara salam-salam macam kami kecik-kecik dulu...
berator panjang tau dari nenek atok, makcik-pakcik sampai anak-cucu-cicit...
nak kembalikan nostalgia sambut raya masa kecik-kecik dulu...

-- sebelum acara salam-salam bermula sempat nak posing-posing dulu --

-- macam nilah ghupanya acara-salam-salam tu. yang nenek atok semua duduk atas, yang anak-anak dan cucu-cucu start salam-salam. Adam macam pelik kenapa kena salam ramai-ramai ni --


-- tengok en Ajip sempat lagi selfie dengan suasana salam-salaman ni --

-- last sekali ambil gambar ramai-ramai. ni pun hanya separuh dari Family Enoh Generation yang ada --

-- ok, lepas ni pergi beraya pulak. With Nekma dan adik Kak Alycia yang no. 2 dan anak-anak buah --

ok, nanti sambung lagi yer ;) 

1 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

sebak masa salam bersalaman ni kan..huhu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com