Nuffnang Gadget

August 11, 2016

Jamuan Raya Ofis 2016...

lagi cerita pasal raya walau pun dah habis...
ehh takpelah, banyak stok gambar raya...
rugi woooo tak buat entry ;)

ok, ni cerita pasal raya kat ofis Kak Alycia pulak...
selalunya tiap-tiap tahun memang tak sabar nak tunggu jamuan raya ofis...
sebab dah boleh agak menu smua memang best-best...
biasanya ada ofis order, ada yang potluck masing-masing bawak...

tak nak cakap banyak...
tengok gambar jer...

-- ni booth untuk psong-posing. sekarang ni memang kena ada kan booth macam ni. kami pilih tema pulang ke desa --

antara makanan yang sempat di shoot :

-- dessert corner --

-- wow macam-macam ada --

-- ni fruits corner --

-- cakes of the day. kek birthday dan kek hari raya. haruslah dari Secret Recipe --

-- nilah rendang daging yang Kak Alycia masak malam tu. ramai yang kata sedap tapi podehh. kak Alycia kan orang negeri 9, kenalah podehhh --

nanti kalau rajin Kak Alycia share resepi rendang daging ni ...


ada lagi menu lain macam Set Nasi Tomato, satay, nasi impit, lemang, kuiah lodeh, ayam panggang...
tapi tak sempat nak snap gambar...

-- ni menu yang sempat Kak Alycia makan. nasi tomato, ayam panggang dan rendang daging --

jom sesi posing pulak...






0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com