Nuffnang Gadget

October 31, 2016

Weekend Dengan Anak-anak...

 Tak tau weekend bila punya cerita...
kan dah nampak lama tak update blog hihi...

biasa kalau tak keluar kemana-mana, sukalah layan budak-budak kat rumah...
lagipun kalau weekend biasa akan keluar jalan hari Sabtu, Ahad prefer duduk rumah...
boleh rest sebab Isnin dan start sekolah dan kerja...

-- ni tengok tab sama-sama. kalau time baik macam nilah, cuba time gaduh --

adik pun boleh tahan sekarang ni pandai carik gaduh dengan Abang...
rebut barang Abang lah, ambik air kotak abang lah...

petang bawak jalan-jalan kat taman...
sambil papa layan budak-budak boleh mama joging jap ;)

-- my handsome boy dah besar --

-- adik pun sama. makin besar makin macam-macam perangai dia --

korang suka tak spent time dengan anak-anak kat rumah...
selalu korang buat aktiviti apa? jom share kat sini ;)


4 yang komen:

mama tisya said...

sama la..vkend slalunye kalo sabtu kuar, ahad dok umh...kalo ahad kuar, sabtu dok umh...melainkn ada event yg kuar sabtu ahad hehe

Normi Nieza said...

adik dah bsar..:)

Siti Rohaida Yusof said...

weekedn la boleh layan anak2 puas2 kan

Azhafizah Md Nor said...

kadang kadang memang perlu masa sehari berehat bersama keluarga kan :) rehat sebelum esoknya nak kerja

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com