Nuffnang Gadget

December 20, 2016

Terpilih Dalam Bloglist Pilihan Blogger Hasrul Hassan...


walaupun blog sendu sikit sebab jarang update, tapi tak sangka terpilih dalam bloglist pilihan blogger terkenal Hasrul Hassan...

haritu Kekra saje lah letak url blog kat FB en HH tu...
sekali tengok terpilih pulak...

Alhamdulilah, satu penghargaan buat blog kecik macam blog Kekra ni...
En HH pun ada komen jugak kat entry masak-masak Kekra suruh Kekra buat resepi bergambar hehe...
Insya Allah, akan dipertimbangkan cadangan tu...
Kekra ni rajin masak, tapi malas nak tulis resepi ha gitew ;)

korang boleh check nanti kat link ni...




4 yang komen:

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah Kak :)

Siti Rohaida Yusof said...

tahniah..

Petak Bunga said...

sama lah skrg jarang sgt nak update blog..
tghr lunch, nak tidur je kerja

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com