Nuffnang Gadget

January 13, 2017

2016 Bestnine Di Instagram...

sebenarnya dah tengok ramai yang share di blog...
Kekra jer yang lambat nak share hehe...

nak jugak tau best picca yang kita share kat Instagram...
Memang Kekra banyak share picca di Instagram compare di Blog dan FB...
FN sekarang lebih fokus pada bisnes online...


jom tengok 2016 Best Nine Intagram Kekra atau @myalycia...
;
;
;
;


Banyak picca MAKANAN kan hehe...
sejak geng dengan geng masak-masak ni, Kekra pun dah terjebak dengan niche 'masakan dan makanan'...
tapi seronok hehe...

Nak try. Jom. Caranya mudah je...

1. Pergi ke website : http://2016bestnine.com
2. Kemudian masukkan id instagram,tekan get dan tunggu
3. Kemudian akan muncul the best 9 picca u all...

okeh, selamat mencuba yer ;)


0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com