Nuffnang Gadget

January 28, 2017

Majlis Cukur Jambul Anak Sedara Kekra...

Sebanarnya majlis cukur jambul ni dah lama dah...
sempena Krismas tahun lepas...
buat di rumah mertua Adik Bongsu Kekra di Bota, Perak...
ghamai-ghamai lah Kekra ke Perak bersama family Kekra...

Gerak pagi tu, nasib jalan tak jem sangat...
time cuti sekolah ni bukan boleh jangka kan keadaan jalan...
cuma tak sempat nak bersama-sama si kecik Medina masa majlis berendoi dan marhaban...
sebab majlis tu buat awal pukul 11.00 pagi...
kami sampai dalam pukul 1.00 petang macam tu...
takpelah, janji datang...

-- buaian berendoi. serba merah temanya --

-- Kekra sefamily. yang baby girl tengah-tengah tulah anak sedara Kekra. Medina namanya, dah besar 6 bulan baru nak cukur jambul --

-- ni semua cucu dalam family Kekra. ada lagi sorang takde --

-- Kekra dengan adik Zhafran --

-- kat sana sembeli kerbau. dapatlah merasa makan sup tulang kerbau panas-panas --



3 yang komen:

Hasrul Hassan said...

Perghh meriah betul majlis cukur jambul ni ..

galaksi viral said...

Salam perkenalan... blogwalking dan done follow blog ini. :)

Azhafizah Md Nor said...

wahh..meriah tema merah makngah tu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com