Nuffnang Gadget

January 7, 2017

Top 3 Komentator 2016 Blog Azhafizah...

Alhamdulilah...
rezeki ke-2 dan ke-3 Kekra untuk tahun 2017 ni...
ni kira maca rezeki berganda 2 in 1 gitu...

Memula baca kat Blog Azhafizah nak umumkan Top Komentator November dan Disember 2016...
Alhamdulilah, Kekra berada pada ranking ke-5...
tersenarai jugak walaupun sekarang ni blog sendu-sendu jer dapat update...


Lepas tu baca lagi nak umumkan pulak Top 3 Komentator 2016...
memang takde pun rasa apa-apa sebab dah rasa blogger lain mesti lagi ramai...
sekali tengok Kekra terpilih dalam Top 3...
Syukur lagi sekali...


Full results boleh tengok kat SINI...

Terima kasih kepada Blog Azhafizah kerana beri hadiah penghargaan...
tak sabar Kekra nak tunggu hehe...

Semoga tahun 2017 ni banyak rezeki di blog ;)
Notakaki Kekra : Kemenangan Ke-2 dan Ke-3 tahun 2017...


3 yang komen:

Syuhada Salleh said...

tahniah sis!

Siti Rohaida Yusof said...

tahniah..

adianiez AIDA said...

tahniah.
aida ni bab bw memang slow.
mana yg sempat aje.
nak mengkomen lg la sendu :)
tgk line tenet ha ha ha...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com