Nuffnang Gadget

February 18, 2017

Kisah Hujung Minggu Lepas ...

ni dah nak hujung minggu baru nak cerita pasal hujung minggu lepas hehe...
nasib la...
Kekra dah jadi bisneswoman kan, ha camni lah hikhik...

biasa hujung minggu kat rumah memang akan jadi Supermom...
dari pagi sampai ke malam kerja non-stop kan...
eh, rasanya duk rumah lagi penat dari orang bekerja...
salute sangat kat kawan-kawan Kekra yang jadi housewife ni...
memag tabik spring...

pagi-pagi celik mata jer dah dengar 2 orang budak bergaduh...

-- kejap main elok-elok, kejap gaduh. pastu main balik. ha itu pemandangan biasa kalau time weekend --

lepas tu sarapan pagi ada orang yang request nak sediakan...
ok, Kekra lagi suka, save 1 kerja tak payah buat...

-- Roti Titap style mr hasben. Sebenarnya roti macam ni memang femes kalau siapa suka layan Old Town Cafe kan. roti dipecahkan telor separuh masak atasnya. Lepas tu Kekra layan dengan Min Kaffe --

tengah hari tak tau nak masak apa...
en Ajip kata dia nak makan Maggi Sup...
siapa nak angkat tangan...
smua pun angkat tangan hehe...
save lagi 1 kerja Kekra tak payah buat ;)

-- bila makan tengah hari dah disiapkan macam ni. Bestnya. Kalau suap dalam mulut lagi best haha --

ok, itu jer cerita hujung minggu Kekra...
tunggu minggu ni pulak punya cerita...
sekarang update blog seminggu sekali haha...



7 yang komen:

Busyra Bt Takiyudin said...

singgah sini dan salam kenal :) btw sedapnya maggi sup tu. hehe

Azhafizah Md Nor said...

seronoknya duduk rumah husband tolong masakkan :)

Azura Aziz said...

@Busyra Bt Takiyudin salam kenal dear. tq tau singgah dan komen di blog Kekra ;)

Azura Aziz said...

@Azhafizah Md Norhehe. itu yg paling best ;)

Nour Adieb said...

kan, sebenarnya keja yg paling memenatkan adalah housewife 😄 sesekali kalau kaum laki yg jadi chef, best kan 😉

Mar Mansor said...

eh sedap woo roti tu

Mia Liana said...

marvellous nya santapan.... sedap...


pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #28. blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2017/02/senarai-url-blog-28.html

pemenang akan diumumkan pada 28/2/2017

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com