Nuffnang Gadget

February 12, 2017

Masalah Jerawat.. Jom Cuba Skincare Seqybeauty ...

Adakah anda menghadapi masalah JERAWAT seperti gambar di bawah ni...
.
.

risau kan dengan keadaan kulit muka BERJERAWAT macam ni...
rasa tak selesa di muka 1 hal...
gatal-gatal pun satu hal jugak...
malu nak berdepan dengan orang ramai pun 1 hal...

Kekra nak perkenalkan pada korang Produk Keluaran Malaysia iaitu Seqybeauty...
pernah dengar??
cuba korang google sikit hehe...

TAHUKAH ANDA FAKTOR YANG MENYEBABKAN TERJADINYA JERAWAT?



Banyak faktor yang menyebabkan timbulnya jerawat diantaranya :

> Perubahan Hormon
> Kulit berminyak 
> Pori pori yang besar 
> Tidak menjaga kebersihan kulit 
> Gaya hidup yang tidak sihat 
> Stress/ tekanan 
> Toksin
> Persekitaran dan pencemaran
> Jangkitan pada kulit & Resdung 
> Penggunaan make up berlebihan dan tidak mencuci make up dengan sebetulnya...


Jom dapatkan set skincare Seqybeauty.
Dalam 1 set skincare ni terdapat 4 item iaitu Cleanser, Toner, Serum dan Day/Night Cream...

-- ada 4 item. Cleanser, Toner, Serum dan Day/Night Cream --




1 SET SKINCARE ni terbukti mampu menghilangkan jerawat juga parut jerawat.

Dan paling best :

*TIDAK MENGELUPAS
*TIDAK PEDIH
*TIDAK TERBAKAR
*TIDAK MEGANDUNGI HYDROQUINON & MERCURY

Antara testimoni yang telah pulih dari masalah JERAWAT dengan Skincare Seqybeauty :






Macam mana nak dapatkan :

FB Kekra : https://www.facebook.com/azura.aziz.33
IG Kekra : @myalycia
Wasup Kekra : 019-6238010


1 yang komen:

Scha Nazri said...

huish. teruk gak muka dia tu.... mmg power lah produk ni

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com