Nuffnang Gadget

March 22, 2017

Lazada Birthday Blogger Contest...


Hai korang...
tetiba maca Qekra excited pulak nak join Lazada Birthday Blogger Contest hihi...
senang jer nak join...
just klik link kat bawah...


Contest period : 1 March 2017 - 23 March 207 (11.59 pm)

ok jom jawab beberapa soalan yang Lazada dah sediakan :

a. What do you love about Lazada Malaysia? 

Qekra pernah jugak beli beberapa kali produk di Lazada. Biasanya dapat Voucher FREE memang confirm belilah kan hehe. Apa yang Qekra suka tentang Lazada ialah produk yang pelbagai, smua brands ada. Pilih ajer, lepas tu Add To Chart dan Buat Payment. Then selesai dan korang tunggu jerlah barang korang sampai. 

Sekarang ni kuasa pembeli adalah melalui online. So LAZADA is the favourite choice bagi Qekra untuk shoping online ;)

b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products) 

Ok, Qekra dah pilih 3 favorite barang Qekra berdasarkan sebab-sebab tertentu :

1. Tefal Rice Cooker Spherical Pot 1.8 L


Sebabnya : Rice cooker Qekra kat rumah dah rosak huhu. So, kalau ada peluang dapat hadiah FREE Lazada nak bagi so inilah pilihan utama Qekra untuk gantikan rice cooker Qekra tu.

2. Russell Taylors Air Fryer


Sebabnya : Salah 1 wish list Qekra sebenarnya Air Fryer tu. Sebabnya sekarang ni kena praktikkan cara masak yang lebih sihat untuk keluarga. Kurangkan penggunaan minyak untuk memasak. Tapi kalau tak pakai minyak tak boleh jugak sebab anak-anak Qekra suka makan ayam goreng. Jadinya Qekra nak bertukar cara masak yang sihat dengan menggunakan Air Fryer.

3. Maylee Cadar Patchwork Set Of 3


Sebabnya : Qekra memang minat sangat cadar patch work ni. Selesa dan kemas jer katil. Tak perlu masa yang lama untuk mengemas. Eh, tetiba rasa lama pulak tak tukar cadar. So, bila ada peluang nak dapat hadiah FREE dari Lazada why not Qekra pilih cadar Patchwork ni kan. Tambah koleksi Patchwork set Qekra hehe ;)

c. How do you think Lazada Malaysia can improve? 

Ok, bagaimana Lazada boleh improve. Banyak dengar rungutan dari customer barang lambat sampai. So, itulah cabaran yang Lazada boleh tengok untuk improve cara penghantaran barang. 

d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia? 

Qekra sentiasa doakan dan berharapa agar Lazada menjadi salah satu perniagaan online yang terbaik dan terkenal di DUNIA. Bukan di Malaysia jer tau, malahan di ASIA dan di seluruh dunia. Yess, u can do it LAZADA. Happy Birthday to u Lazada ;)



Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com