Nuffnang Gadget

April 28, 2017

April = Besday Qekra ;)

Assalammualaikum sahabat Qekra...
Salam Jumaat yang barakah buat smua...
Salam 1 Syaaban, eh lagi 1 bulan nak Ramadan...
OMG...

Next week dah nak masuk bulan Mei 2017 dah...
perasan tak, sekarang ni sekejap jer masa berlalu kan...
sebelum masuk bulan Mei marilah kita buat entry special untuk April ni...
April = Besday Qekra hehe...

Alhamdulilah. Its my day 😍
.
Happy birthday to me. Another 1 year up 😄
.
Setiap kali hari lahir sentiasa mendoakan smoga sentiasa diberi kesihatan yg baik. Smoga dipanjangkan usia utk melihat anak2 membesar di depan mata. Dan sentiasa mendoakan kesejahteraan mama dan mak mertua agar diberi kesihatan yg baik.
.
Tq hasben Qekra, anak2 dan family yg melengkapkan hidup Qekra.


Itu jer ucapan yang sempat Qekra share di FB ;)

-- Qekra bersama 2 hero yang menyerikan hidup Qekra. Alhamdulilah --


-- ni en hasben yang bagi, sempena besday Qekra katanya huhu. Mentang-mentang lah bini dia suka makan rangka ayam.. no more kek for this year ahak --

-- dan ni pemberian dari geng ofis Qekra. Alolo so suwit lah ualls --


1 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

Happy Belated birthday kak..semoga sentiasa dirahmati Allah..Aaminnn

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com